STRESSVET

DODATAK U ISHRANI ZA PSE I MAČKE KOJI SADRŽI ESKSTRAKT VALERIJANE, MELISE I AMINO KISELINU L-TRIPTOFAN KAO NUTRITIVNA PODRŠKA PSIMA I MAČKAMA U KONTROLI STRESA I AGRESIVNOSTI.

Analitičke vrednosti: sirova celuloza 27,96 %, sirov protein 4,9 %, sirov pepeo 4,15 %, sirove masti 0,35 %, Mg -magnezijum 1.1%.

Sastav: mikrokristalna celuloza, silikon dioksid, magnezijum stearat.

Nutritivni aditivi po 1kg:

Valeriana officinalis 100.000 mg, Leonurus cardiaca  43.000 mg, Melissa officinalis 21.500 mg, Ocimum basilicum  14.500 mg, Thymus vulgaris 7.150 mg, L- triptofan 3c440 43.000 mg, Vitamin B 12  cyanocobalamin 1,5 mg.

Doziranje: 1 tableta do 10 kg telesne mase psa/mačke dnevno. Po potrebi dozu povećati na 2 tablete do 10 kg telesne mase psa/mačke dnevno, posebno u danu očekivanog stresa, puta i sl. Bezbedan za dužu upotrebu.

DOSTUPNA PAKOVANJA

  • 100 tableta

Stressvet  je dodatak u ishrani pasa i mačaka koji može pomoći u sprečavanju nervoze i smirivanju na prirodan način, a da ih pritom ne uspava.Nema neželjenih efekata, ne izaziva zavisnost i bezbedan je za upotrebu u dužem vremenskom periodu. Pomozite svom ljubimcu da ostane smiren u stresnim situacijama pomoću Stressveta. Proizvod u svom sastavu sadrži amino kiselinu Triptofan  i pažljivo odabrane biljke čije dejstvo ima pozitivan efekat na centralni nervni sistem.

Triptofan je amino kiselina, od koje se u organizmu sintetiše serotonin( neurotransmiter -prenosioc informacija između nervnih ćelija). Serotonin ima veoma važnu ulogu u smanjenju stresa i ublažavanju agresivnog ponašanja naših ljubimaca.

Biljke koje ulaze u sastav Stressveta (Valeriana officinalis, Leonurus cardiac, Melissa officinalis, Ocimum basilicum, Thymus vulgaris) imaju relaksirajući efekat na organizam. Koristi se za otklanjanje posledica svakodnevnog stresa i razdražljivosti.

Vi najbolje znate  vašeg ljubimca i poznate su vam situacije koje kod njega izazivaju stres. To ih može sprečiti da uživaju u normalnim aktivnostima tokom dana. Stressvet je način da im pomognete da se opuste i zabave.