SENIORVET

PROIZVOD SA DODATKOM GLUKOZAMINA, MSM-A, OMEGA 3 MASNIH KISELINA, KONCENTROVANIM EKSTRAKTOM PLODA DINJE I EKSTRAKTA BILJKE TAGETES ERECTA KOJI POMAŽE U ODRŽAVANJU ZDRAVLJA PASA I MAČAKA NAKON 7 GODINE ŽIVOTA.

Analitičke vrednosti: sirova celuloza 21%, sirov protein 15,5%, sirov pepeo 13,5%, sirova mast 1,4%, omega 3 masne kiseline (iz osušenih algi) 0,05%.

Sastav: celuloza, pivski kvasac, kalcijum karbonat, monokalcijum fosfat, osušene alge, magnezijum stearat.

 Nutritivni aditivi po 1kg:

Sušeni sok od dinje (prirodno bogat enzimom Superoksid Dismutazom) 100 000mg, Glukozamin 20 000mg, Ekstrat biljke Tagetes erecta (izvor Luteina) 5 000mg, MSM (Metilsulfonimetan) 3 000 mg, Koenzim Q10 1 000mg.

Redovna, dnevna preporučena doza: 1 tableta do 10 kg telesne težine psa/mačke.

PREPORUKA ZA KORIŠĆENJE

Preporučujemo dozu od 1 tablete do 10 kg telesne težine psa/mačke. Zbog svog dobro izbalansiranog sastava, Seniorvet vaši ljubimci mogu koristiti u neograničenom vremenskom periodu. Preporučujemo Seniorvet u kombinaciji sa našim drugim proizvodom MULTIVETOM.

DOSTUPNA PAKOVANJA

  • 100 tableta
DrVet RS benefiti_Seniorvet 1
DrVet - Seniorvet benefiti 2
DrVet - Seniorvet benefiti 3
DrVet - Seniorvet benefiti 4

Seniorvet je suplement koji se koristi kao dnevna podrška u ishrani pasa i mačaka starijih od 7 godina. Pažljivo smo odabrali najpotrebnije sastojke za naše ljubimce iz te starosne kategorije.

Seniorvet je proizvod koji ima za cilj da odloži najčešće probleme koji naši verni prijatelji imaju u starosti. Želja nam je da se kvalitet života održi na visokom nivou i u njihovim poznim godinama.

Sa strarošću pasa i mačaka, njihovo telo zahteva posebne hranjive materije kako bi što duže održalo vitalnost i dobru kondiciju.

Seniorvet pruža podršku zglobovima, očima, srcu i kao proizvod bogat antioksidantima štiti od slobodnih radikala.

Starenje neminovno dovodi do promena na koštano-zglobnom sistemu, trošenja hrskavice i površinskih slojeva zglobova što dovodi do bolova i smanjene funkcionalnosti.

Seniorvet sadrži Glukozamin, MSM (Metilsulfonimetan) i omega 3 masne kiseline kao podršku zglobovima i hrskavicama. Ova kombinacija komponenti obnavlja hrskavicu, umanjuje bol i vraća elastičnost zglobovima.

Starenje kod pasa i mačaka dovodi i do promena na očima, progresivnog opadanja oštrine vida i do razvoja katarakte. Zato je u Seniorvet uključen Lutein poreklom iz Tagetes erecta L., karotenoid koji pomaže u održavanju zdravlja očiju i normalnog vida.

Koenzim Q10 ima veoma važnu ulogu u stvaranju energije neophodne za sve ćelije organizma. Ovo je naročito izraženo kod organa kome je potrebno mnogo energije za funkcionisanje, kao što je srce. Seniorvet sa Koenzimom Q10 pomaže normalnom radu celog kardiovaskularnog sistema. Takođe, i omega 3 masne kiseline pružaju podršku srcu i krvnim sudovima doprinoseći boljem radu i cirkulaciji.

Kako organizam stari sve manje proizvodi antioksidante, a slobodni radikali nastaju tokom svakodnevnih aktivnosti. Zato je potrebna podrška u njihovoj kontroli kako bi se sprečila razgradnja ćelija i tkiva, razvoj različitih bolesti i sveukupan gubitak vitalnosti. Seniorvet sadrži Melofeed liofilizovani koncentrat soka od dinje bogat superoksid dismutazom.  Superoksid dismutaza je enzim, prirodni antioksidant, koji kontroliše proizvodnju slobodnih radikala. Ovaj enzim je posebno koristan kod gojaznih ljubimaca, ostarelih ljubimaca i onih koji imaju nešto slabiji imunitet.